Elton John i Glasgow

Uforglemmelig konsert med Elton John, julemarked, to flotte storbyer og slottsbesøk i høylandet. Denne turen har alt! Les mer om utfluktene under:

 

• Velkommen til Skottland

• Dag til egen disposisjon i Glasgow

• Konsert med Elton John

• Hovedstaden Edinburgh

• Inveraray slott og Loch Lomond

 

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705  (mandagfredag, 818) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

velkommen til Skottland

Vår norske Nyttig-guide tar imot dere med flagg på flyplassen. Vi blir bedre kjent med Skottlands største by på en guidet runde med buss og spiser lunsj i byen. På museet Peoples Palace hører du mer om Glasgows historie. Middagen blir på hotellet (som ligger sentralt i Glasgow).

 

Måltider inkludert i utflukt: lunsj & middag

 

HYGGELIGE GLASGOW

Dagen er til egen disposisjon. Glasgow kan vise til spennende historie og var lenge kjent som «den nest viktigste byen i det britiske imperiet» (etter London). Kos deg på julemarked, besøk et museum eller kjøp julegaver i byens handlegater. Kanskje kommer du i prat med noen hyggelige skotter? Glasgow er nemlig blitt kåret til Storbritannias hyggeligste by!

 

 

 

Konsert med Elton John

Vi møtes til middag før vi drar på høydepunktet! Elton John har annonsert at «Farewell Yellow Brick Road Tour» blir hans siste turné! Dette blir et fantastisk show uten sidestykke. Vi blir med på en visuell reise igjennom Elton Johns utrolige karriere som musiker med sanger som vi alle kjenner og elsker.

Billetter i seksjon 235 på SSE Hydro-arenaen i Glasgow. Det er ikke lov med store vesker (større enn A4) eller profesjonelle kamera (mobil/vanlig kamera er ok). Guiden gir mer informasjon.

 

 

 

 

Måltider inkludert i utflukt:  middag

 

Hovedstaden Edinburgh

I dag reiser vi til Edinburgh. Skottlands hovedstad er kjent for sine vakre bygninger og sjarmerende brosteinsgater. Mange kjente personer har bodd her, inkludert Alexander Graham Bell, Sean Connery og J. K. Rowling. Vi skal få god oversikt over byen og dens historie med en guidet tur i buss. I gamlebyen får vi lære mer om Skottlands nasjonaldrikk whisky og smake på de edle dråpene på et interaktivt whiskymuseum. Det blir også tid til å utforske hovedstaden på egen hånd.

 

Måltider inkludert i utflukt: lunsj & middag

Inveraray slott & Loch Lomond

I dag reiser vi opp i det skotske høylandet. Dagen starter med en fin båttur på Loch Lomond, og det blir tid til å se seg omkring i den idylliske landsbyen Luss. Vi skal på slottsbesøk på det flotte Inveraray slott. Slottet fra 1700-tallet ble brukt i den populære TV-serien «Downton Abbey»! De spilte inn en to timer lang juleepisode på slottet i 2012. Kanskje møter vi hertugfamilien som eier slottet under omvisningen vår.

 

Måltider inkludert i utflukt: lunsj & middag

 

 

EN BEHAGELIG OG TRYGG FERIE

En viktig grunn til at våre turer har blitt så populære er utvilsomt Nyttig-guiden. Alle våre turer er ledet av våre egne, norsktalende guider. Hun eller han vil ta imot deg på flyplassen i Skottland, og lede de inkluderte utfluktene. Med audiosystemer (øretelefon og mottaker) kan du enkelt og tydelig høre hva guiden forteller under omvisninger og guidede byturer.

 

Alle Nytt & Nyttig-guider fullfører årlig førstehjelpskurs i regi av Røde Kors, og er i tillegg utstyrte med hjertestartere. Før du reiser fra Norge og under oppholdet vil du bli oppdatert om hva som skjer gjennom hyggelige tekstmeldinger fra guiden. Skulle det være et nødstilfelle, har du alltid guidens nødnummer for hånden.

 

Ønsker du å vite mer om hotellene vi bruker i Skottland, kan du lese litt om det her.

 

Hvis konserten mot formodning skulle bli avlyst, vil kun verdien av selve konsertbilletten bli refundert.

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705 (mandagfredag, 818) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

Se avreisedatoer eller bestill din tur her.

 

Ring for påmelding eller spørsmål 52704705

Nytt & Nyttig AS

 fnr 965323538

Longhammarv 11

5536 Haugesund

I trygge hender med norsk guide
I trygge hender med norsk guide
I trygge hender med norsk guide
Elton John I trygge hender med norsk guide
elton john I trygge hender med norsk guide